Monday, 28 May 2012

Hello-semua :D

Peace be upon to you gais *flyingkiss*



She's my twin and yeah she's always cute *annoying face*


Well, harini hari isnin. Ada sesiapa terpergi sekolah tak? Hahaha okay cuti dua minggu yang sangat membosankan. Tapi takpe, sekarang berada di Kualalalala Lumpur hahaha. Like always, cuti yang penuh dengan date sana sini. Jumpa kawan, hangout dgn boyfriend, keluar dengan family... Hmmm I miss the moment.

Pagi tadi skype-ing dengan beloved Khidir. Eeiii itew malu laa sebab first time jumpa awak dkt skype hahaha comel with your blue cardigen. Itew tak mandi lagi, pakai tudung sakai then bajet comel hahaha ok sorry saya sangat buruk. Gua cinta sama luu :3


Haa haritu kan ckp nak pergi tengok Miraa, actually tak jadi pun sebab busy gila smlm. So mybe khamis ni baru pergi. Petang japg maybe pergi Paradigm Mall. Pape pun tengok Endless Love dulu hahaha ok thats all babies. Baiii *lambaitangan*

No comments:

Post a Comment