Thursday, 31 May 2012

Everyday Im happy, happy, happy ~

Assalamualaikum :)



Haa ok ok, semua boleh duduk diam-2 baca belogg ni tekun tekun tauuu, biar jelly anggur, jelly strawberry semua ada HAHA. K semalam me dgn To'in pergi PN after everyone cancel nak join kitorg kan, so then Im ok with it ekcelli sebab I knew smpai sana mmg akan ada bnyk benda yang tak expect jadi. So mmg betul pun :P


And after a few minutes, lepas dah call and call "HE" tetiba muncul mamat tah dari angkasa mana tah handsome sangat kannn, and I was like "oh okay, pahal dia handsome gila nak mati" time tu muka dah bajet bajet comel ennnn HAHA :D


And ekcelli kenapa dia tinggi sangat? And me macam pendek gilooo jee HAHA k tak jadi masalah pun kannn? And after dia dah naik nak "study" sesama, so ofcourse la dia kena duduk sebelah kannn? And suddenly, dia bagi something tau. OMG dia sangat sweet sebenarnyaa. K sila lah jelly ~


Cop cop, nah satu gambar lagi :P



And after that after that, kitorang pun start menggila lah kannn. Tulis itu ini dekat kertas, "Gua Cinta Sama Lu" laaa, "Saya Sayang Awak" laa apa semua kannnn. And he said, dia sayang me? Oh ok I knew that ekcelli, and Iloveyoumore than you do ok? And seriously dia mcm gedik + gedik + gedik gila K. And me too sebenarnya sebab gedik nak merajuk la bagai kannn :P


Well cop cop, time balik tuuuuuuuu OMG OMG okay sorry for the tangan yang basah, and awak sweet gila nak mati, eeiiii okay rasa mcm takyah kot bgtahu semua benda kannn? Hamboi kantoi lah nnt so guys doakan yang terbaik untuk kitorang and 3/6 ni anny kita kannn? Ahaha :D

HAPPY SECOND ANNY BEBI, MELOVEYOU <3


No comments:

Post a Comment