Wednesday, 3 October 2012

Penilaian Menengah Rendah.

As-as-assalamualaikum. Wuuuuuu sangat lama aite tak update belog. Ok lap habuk *fuh fuh* Okay Can you see the title above? Huh..... Ekcelly post ini tak membawa maksud apa apa pun. Dengan belog yang sekian lama tak edit ni sudah tentu membosankan. Taknak baca tak apa, sama sekali tidak memaksa :)

Ok puasa dah lepas, raya dah lepas, trial dah lepas, semua benda dah lepas. Takada cerita dah ni.... So sekarang ni cerita pasal PMR pulak! PMR ok! Oh my gucci...... Rasa dup dap dup dap tahap maksima semakin laju seriously. Tinggal lagi 6hari sebelum kami calon calon PMR masuk ke dewan dan berjuang habis-habisan! Masa tu mesti ibu bapa semua tengah risaukan kita kan? Bayangkan........ Kalau kita bawa balik segulung slip peperiksaan yang emmm mestilaa *A dalam tu, omg! *speechless*

Ingat, kalau kita gagal sekali tak semestinya kita akan gagal pada masa akan datang. Dan kalau kita berjaya sekarang, tak semestinya masa depan kita pun kita akan berjaya. Everything Allah dah tentukan. Yang penting, solat, usaha, doa dan tawakkal! Doakan yang kita dapat buat yang terbaik!

Ok lastly, jaga kesihatan, jaga makan minum, jaga tidur semua. Jangan merempit! Lepas PMR kita freedom yo. Oh and saya doakan Semua batch 97 boleh buat yang terbaik. Break a leg guys! Meloveyouuuuuuu. Jangan lupa 13oct is my birthday hehehehe :p