Friday, 8 June 2012

Last entri, sawadikaaaaap ~

Assalamualaikum


Entri ringkas tapi bnyk fakta aku nak bgtahu ni, terima kasih ah kepada semua yang dah spend time habis-2 cuti ni untuk aku. Aku dah nak blah dah, so korang jaga diri lah. Like always, aku manusia biasa, aku bnyk buat silap. Aku kalau dah sampai tahap gaban punya bengang aku lepas je, aku takboleh fikir apa dah. Sorry lah kepada berkenaan, seriously aku takde niat. Kau move on la, fikir yang terbaik untuk diri kau. Kau pun dah besar, dah pandai fikir kann. Aku takpernah jumpa kau lagi, tapi aku tahu mybe kau lawa gila. Yaa maybe, who knows :)


Ammar Ahmad, better you call Ell. Like seriously dia kena dengar everything. Tolong jelaskan semuanya. Dia dah tak larat dengan semua ni, Kenapa dia? Dia sangat sangat sayangkan you, dia pernah anggap yg relay korg fake tapi since you cakap yang korang sebenarnya tak, dia syg you gila nak mati. Pity her la, dia tak sepatutnya diperlakukan mcmni ohhh. Dia tak kuat, dia kena dgr semunya untuk redakan sakit hati dia. Please sedia cepat :'/


Ok lastly kepada sweetheart, thanks for all those memories. Im gonna miss you ok. Rindu awak, rindu kita, rindu semua moment tu. Ahhhhh cepatnya masa tu berlalu kannnn Hm. Shazatul Nasir, Imissyou. Jaga diri tau dekat sana. Nnt mst rindu nak otp dgn you, gelak-2 apa semua kannn. sayangnya cuti ni langsung tak dpt jumpa you, ahaks sokay hati kita selalu dekat kannnnn? Iloveyou bebi, doakan I kuat dekat sana tau. Doakan I dgn sugar I strong sampai bila bila :')


Balkis Zakriaaaaaa, imissyou. Serious weh, bnyk benda aku nak cerita dekat kau. Malam ni aku call sebab nak pinjam telinga dgn hati kau. Esok tolong jangan tidur sebab aku nak bg bighug before balik Perak, jangan tidur mcm aku pergi mula-2 dulu please. Aku taknak kau nangis and menyesal bila aku dlm kereta mcm harituuuu. Ni lama ni aku tak balik, tgk la lepas raya ke apa ke. Kau kuat tau dekat sini, jaga Aiman baik-2. Korang jgn la sweet sgt, aku jelly. Ahaks, nnt dkt sch tolong tgkkan bebi aku tauuu. And thats all. Imissyousomuch. Mcm kau tahu, takde siapa boleh pisahkan kita kecuali ajal :) Remember this word? Hmmm ok iloveyou baaiii :'/


Sekian saja entri penuh dengan air mata :(






No comments:

Post a Comment