Friday, 16 March 2012

Just be yourself.

Assalamualaikum.

 

" Be who you are and say what you feel because those who mind dont matter and those who matter dont mind " Jadi diri sendiri lagi bagus daripada nak hidup ikut life orang je. Kita semua ni dah kira cukup bagus lah lahir cukup sifat kan? Habis tak reti nak bersyukur lagi? Alhamdulillah je lah -.- Serious korang, abang aku cakap en tanda tanda kiamat besar dah dekat gila. Dah ada peperangan dekat syria, nnt dajal apa pulak segala keluar. And benda tu semua berlaku bukan lagi sepuluh duapuluh tahun, tapi sebulan dua ni pun boleh jadi weh. Entah sempat ke tak kita semua ni nak kahwin, dapat anak, bahagia. Kalau macamtu kan baru ada happy ending mesti best gila tapi hm hm korang pandai pandai lah jaga diri okay? And gaiss, ingat kita hidup ni sekali je k, kalau mati memang mustahil gila kita akan hidup balik kecuali bila akhirat nanti. Aku cakap seriously, aku pun bukan baik sangat, buat silap jugak, human being kan hmm so aku just menasihati :) Peace be upon to you readers. Bye :D

LOL I am who I am ok? Stop judge and talk about me. Enough!!

Okay pict ni weird gila nak mati. Sila say peace gaissss :* JUST IGNORE YANG BELAKANG!!

Pahal lu usha usha? Wa comel ehh? Apa lagi brader, kasi sikit lah flying kiss :*

-aizacomelgilanakmati-

No comments:

Post a Comment