Thursday, 15 March 2012

Life goes on.

Hi gaisss. Pahal post pepagi ni? Oh okay lupa dah tengahari, semua dah mandi, semua dah lunch. Saya je belum yaaaayyyy belum *annoyingface. Okay lets start.....

 

And ekcelly post ni untuk Balkis Zakria. Well sayang, life goes on ok? Learn from mistakes. Korang break up pun mesti bersebab kan? Tapi tak mustahil dia tak sayang kau dah. Nanti mesti dia cari kau punya, believe me. If he love you, he will stay but f he's wont, kau watlek jee. Ramai lagi dekat luar tu kan? Kalau ada jodoh takkan kemana. Kau terbang lah tinggi mana, lari lah jauh mana pun mesti korang jumpa jugak. Macam mana pun, kau kena strong. Buat mcm kau langsung takde pape. Buat kau okay. Kalau tak pun, just pretend yang kau mmg kuat gila nak mati and aku tahu tu. Kehilangan dia tak semestinya kau hilang semua orang kan? Kitorg always ada untuk kau weh, always ada belakang kau support kau! And benda yang paling aku pasti gila gila dia sayang kau gila nak mati and dia takkan buat mcm ni dkt kau. Just cool :)

And hello Hasnol thanks cuz chit chat dgn itee lol and thanks cuz treat me well :) Oh yeah tudung bawal ohsem gila nak mati. K kalah hana tajima semua ennn hahah and goodluck for examinations, I means PMR :)
Kaktia & Abg Ahseng tolong jangan nak sweet sangat ok? Sumpah jelly. And bila bila text lah oh, jangan ah nak sombong sgt kan? And abg, jumpa dkt S.I nnt tapi tu pun insya-Allah kalau singgah. Bye uollssss :)

-syaminaiza-

No comments:

Post a Comment