Friday, 16 March 2012

I will back!!

Assalamualaikum stalker ohsem, what comes around goes around so just cool gaaaissssss. People make mistakes and same goes with me right? Im just human being and I know there's no one is perfect in this world. Sometimes all a person need is a hand to hold and a heart to understand. Gaisss, this is morning post and last post. Ok say bye to me, say that you will miss me gaisss. No worries cuz I will back, yes I will.


Gaisss sorry kalau ada buat silap ke apa dekat orang. Ada benda yang korang tak puas hati dengan aku ke apa, aku memang annoying so terima je lah fakta k? Tapi se-annoying aku pun, aku baik and cool gila nak mati. So takyah risau lah kalau ada yang kutuk-2 aku tu, aku dah maafkan dah. And btw, aku dah nak ciou balik kampung kesayangan dah. So korang jaga ah diri elok elok ok? Aku balik sini maybe dalam bulan 5 kot, sebab abang aku punya wedding buat dekat sini and confirm aku jemput korang ok? Siap bagi kad lagi dekat korang. And promise me yang korang akan datang. Akan k akan.


Bro, aku rindu kau yang dulu. Aku rasa better kau fikir fikir kan dulu pasal relay kau k? Sepuluhbulan kot weh, kalau lagi dua bulan dah setahun. Takkan kau tak sayang kot dia? Kau jangan ah buat cemtu dkt dia eh. Kalau kau tak syg dia, fikir lah aku. Nanti kita tak boleh rapat mcm dulu dah then mesti kau mcm rapat dgn future gf kau punya bestie kan? Alah tak best lah bro. Kesian gila dekat aku -.- 


And gaisssss, thanks sebab hangout haritu. Pahal best gila weh? Tak puas ohhhh. Rasa macam taknak balik je time tu even lepak MID je k. Rindu Balkis, Aini, Syadatul, Ammar, Aiman, Faiz, Halimah & Aqila.  Serious macam time tu kalau boleh nak dengan korang je sampai bebila. Taknak lah forever alone mcm sekarang ni ughhh. And untuk Ammar thanks lah time tu sabar gila dengan I. Layan kerenah I apa semua kan. I annoying kan merajuk lah apa lah. Err takpe, you dah biasa en? Hahaha thanks for all those memories left in my mind k bie. Tak dpt nak jumpa you dah, you DEMAM kan? So, makan ubat. Jaga diri. Ily.

Shazatul, why kita tak hang? Why why why? Kalau ada you kan best. Main bowling then gossip-ing muehehehe. Takpelah, nnt I dtg KL kita jumpa ok. You jangan lupa rindu I, nnt text I tau. Papehal cntct je, insyaAllah I reply. I pun rarely on phone. Im gonna mishhh you shoo much bebi.

And for my admire, ceh ada admire kauuuuu hahaaha act entah lah. Serious taktahu yang dia like aku since 2tahun yang lepas. Dia pernah couple tapi tu pun sebab nak bagi aku jelly tapi sayang kan, aku taktahu pun yang dia tu suka aku. Serious semalam first time ktorg chat tu pun dia tegur dulu and tak sangka gila ada hikmah sebalik chit chat tu. Aku terharu gila mula mula tu dia kata aku itu lah ini lah *secret* and sebenarnya mula mula tu kitorg bahasakan diri kitorg " tuan puteri & tuan hamba " hahah mcam kelakar kan? LOL k thanks lah sbb pernah suka aiza selama dua tahun. Serious taktahu oh. Sorry gila gila. Salam :-)

And kepada semua semua semua, sorry gila gila kalau aku banyak buat silap. Aku pergi ni bukan lah means aku nak mati ke apa ke tapi kalau takdir kan, nak buat macam mana? Mana tahu ni last aku jumpa korang ke ennnn. So please gais, forgive me for all my mistakes k? Aku ni manusia biasa je weh, manusia yang tak boleh lari daripada buat silap. Thanks korang semua sebab ada dengan aku bila aku perlukan korang. Thanks cuz treat me well and thanks for everything. Hope love never last. xoxo. Assalamualaikum :-)

 
-aizacomelohsemgilanakmati-







No comments:

Post a Comment