Sunday, 13 May 2012

K bye uollsssss

Assalamualaikum.



Aini bajet comel kannnnnn


Ok act takde apa sangat pun nak story ni. Ni dah nak balik Perak dah, nak kena tinggalkan beberapa pesanan la untuk semua kan. Ha. Ni exam dah nak start ni. So tolong la doakan enn untuk mid term exam ni. Lahai nak kena kumpul A dari skrg la kan. Bukan ke cemtu? Ha kau.


Ni semalam ada wedding Alang. Mmg ramai lah kan orang sampai kan 4 orang sekali naik pelamin serentak. Ha kau, tak ke meriah tu? So jumpa la ramai cousin yang datang pastu tgh makan nampak la pulak boboi ni kan. I was like 'Kau ke boi? *mukashock*' haha.



Haa so ni la kan boboi tu. Dia dah handsome ah skrg, dulu kecik-2 comot je k. Muka mintak penyepak je, skg ni fuhhhh semua org tanya dia siapa dia siapa. K sila bangga boi. Dia baru form 2 ah. Muda lagi. Takde masa la nak takel dia. Ha.


Then masa last last wedding tu mst la kan kena ambik gambar dgn pengantin. Semua buat muka excited bila nak ambik gambar ennn. Ha semua dah posing maut punya kan. Ha nah la tgk gambar bawah ni haa.







Haa tu la kannn gambar semalam. So dorg cepat-2 la dpt anak kan. Ramai-2 pun boleh jugak, boleh buat team netball hahaha. Hm ni la semua dah kahwin, aku bila pulak kan? Haha gatalnyaa! Lewls.


Ha. Ni la doakan la exam aku nnt. Serious ah kalau exam mid term nk dpt 5A Ibu nak kasi phone. So kalau dapat, tkde la aku merana pakai phone skg ni kan. And awak, jaga diri ok? Cuti two weeks dah nak dkt, tak sabar nak jumpa awak. K babai. Gonna miss you. Loveyeah.


HAPPY MOTHER'S DAY IBU. THANKS CUZ ALWAYS BY MYSIDE. MELEBIU :)

No comments:

Post a Comment